Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

We verkopen, bouwen en onderhouden bedrijfs ECM-systemen

We zijn gepassioneerd in het transformeren en beheren van uw informatie. Sinds de oprichting in 2000 hebben we gewerkt aan verschillende ERP projecten, om vervolgens ons te concentreren op de informatie en enterprise content oplossingen gebouwd op het toonaangevend technologie-platform, M-Files.

Wat kunnen we voor u betekenen ?

We zorgen ervoor dat uw informatie voor u werkt :

  • Het verbeteren van de samenwerking tussen medewerkers om innovatie te stimuleren
  • Het verhogen van de productiviteit van uw medewerkers door hen te helpen om kritieke informatie te vinden die ze nodig hebben om hun werk te doen
  • Verbetering van de kwaliteit van informatie om de efficiëntie en de automatisering van bedrijfsprocessen te ondersteunen
  • Betere naleving van normen en processen om risico's te verminderen

Waarom SoftAdvice

Natuurlijk, veel softwareleveranciers praten graag over bits en bytes en willen bewijzen dat hun technologie de beste is. Wij verkopen, bouwen en implementeren high-tech producten (M-Files, Chronoscan), maar we begrijpen dat u niet hoeft te begrijpen hoe indrukwekkend het product is. We hebben de combinatie van producten en diensten gegroepeerd in concepten, per bedrijfstak en per sector. Kiezen voor ons, is kiezen voor de wijsheid over hoe u het juiste concept gebruikt, inbegrepen integratie, migratie, opleiding van de gebruikers en coaching.

Bekijk hoe SoftAdvice uw volgend ECM-project aanpakt!

We combineren aanzienlijke kennis van bedrijven met onze ECM-implementatie ervaring, methoden en tools die u helpen sneller een rendement op uw investering te geven. Onze consultants zijn allen gecertificieerd en experts in wat we doen. Zij werken nauw met u samen een gedetailleerde analyse van uw huidige processen uit en kunnen snel configureren en implementeren om uw wensen aan te pakken.