Efficiënt documentbeheer: neem voorsprong, ook vanop afstand

Geduld is vaak een schone zaak… maar niet voor uw business! De actieradius van een gedreven ondernemer of manager reikt van de hoofdzetel tot de eigen fauteuil en alles daartussenin. 

Verplaatsingen zoals zakenreizen, congressen, prospecties… zijn vaak even tijdrovend als noodzakelijk. M-Files geeft u overal volledige toegang tot al uw documenten. Zo vult u ieder verloren moment productief in met efficiënt documentbeheer.

De tijdsgeest eist flexibiliteit

Een perfecte balans tussen werk en privé, flexibele uren, inzetten op permanente scholing… We worden veeleisend, mobiel is het nieuwe sleutelwoord in de samenleving én in zaken. Deze evolutie juicht u natuurlijk toe: het is ondertussen bewezen dat deze flexibiliteit zijn vruchten afwerpt. 

Er is natuurlijk wel een voorwaarde: Om het maximum uit uzelf en uw medewerkers te halen, is de juiste digitale ondersteuning onmisbaar. Documentbeheer dat steunt op lokale opslag zoals netwerkservers en, godbetert, harddisks, is gedoemd om volledig deze boot te missen. Eigentijds ondernemen impliceert toegang tot uw documenten en bestanden vanop uw bureaustoel tot aan de check-in balie van Kennedy Airport.

Efficiënt documentbeheer: altijd en overal

Met M-Files raadpleegt en bewerkt u moeiteloos al uw documenten, waar ter wereld u zich ook bevindt. Dit mag u letterlijk nemen. We steken het kloppend hart van uw onderneming in uw broekzak. 

M-Files garandeert een vlotte toegankelijkheid vanop ieder mobiel apparaat, dus ook vanop uw tablet of smartphone. U vindt, opent en herleest contracten met een simpele vingerknip.
Wie gemachtigd is, geeft volledig geïnformeerd zijn of haar goedkeuring, desnoods vanop een jetski. 

Om maar te zeggen: efficiënt documentbeheer kent geen beperkingen met deze digitale oplossing.

eSignature: safety first

We willen u niet aanzetten tot het sleutelen aan uw documenten achter het stuur of tijdens een gevaarlijke bergbeklimming. Dat zou onverstandig en vooral onveilig zijn. Er is evenwel een ander soort veiligheid die met M-Files steeds gehandhaafd blijft: die van vertrouwelijkheid, privacy en autorisatie. 

Een vernuftige mobiele app waakt erover dat iedere gebruiker exact datgene kan doen waartoe hij of zij recht heeft. De digitale handtekening of eSignature voorziet een zeer betrouwbare identiteitscontrole. Zo kan een verantwoordelijke altijd en overal zijn goedkeuring geven. Het
systeem vergewist zich ervan dat de juiste handeling wordt gemaakt door de juiste persoon. Niet onbelangrijk, gezien het cruciale karakter van documentbeheer in uw organisatie.

Wilt u altijd en overal toegang tot uw contracten en documenten, zonder verwarring rond wie juist wat kan doen? 

Neem contact op met SoftAdvice en de wereld ligt aan uw voeten, dat geven we u op een digitaal blaadje!

Facebook
Twitter
LinkedIn