Wat als… Cruise Control ook een business-optie was?

Als ondernemer hou je het roer graag stevig in handen. Vol vertrouwen cruise je zo over iedere hindernis die op je pad komt. Zoals dat gaat in iedere stuurcabine, komt het erop aan om steeds gevat de juiste beslissingen te nemen. Fluks reageren en je groei verder zetten: dát is de boodschap!

Maar waarop baseer je die ‘juiste beslissingen’? En hoe hou je nauwkeurig alle relevante data in de gaten, zonder je beoogde koers uit het oog te verliezen?

Met die vragen klopte een klant onlangs aan bij SoftAdvice. De oplossing die we ontwikkelden is er één die, letterlijk, gezíen mag worden.

Het business dashboard: venster op je onderneming

Op basis van hun WinBooks Accounting Classic & WinBooks Logistics producten, creëerden we een helder en efficient dashboard dat alle relevante informatie in een oogwenk ter beschikking stelt.

Zo blijft de klant steeds mooi op kruissnelheid, zonder ook maar één detail te missen van de actuele staat van de onderneming. Voortaan zit deze klant dus in een (bestuurders)zetel: comfortabel, maar helemaal in control!

Hoe we dit voor elkaar kregen? Al decennialang opereert SoftAdvice op het snijvlak tussen jouw business en IT. Onze Solid Software Solutions zetten bekommernissen om in razend efficiënte oplossingen. Hiermee zetten we jou aan het stuur van een full option onderneming!

Hoe mogen we jouw onderneming vooruitstuwen ?

Maak een afspraak
Facebook
Twitter
LinkedIn