Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

We zijn er voor  u !

Onze helpdeskmedewerkers kunnen u telefonisch, per e-mail of via een remote desktopverbinding assisteren bij het inventariseren, beantwoorden en/of verhelpen van uw vragen of issues.

 Indien u de keuze heeft gemaakt om te profiteren van de voordelen van professionele software, zijn wij er uiteraard ook voor u om u professioneel te ondersteunen bij de ingebruikname en het dagelijkse gebruik van de software.

Bij vragen na ingebruikname of indien u ondersteuning wenst, kunt u terecht bij onze supportafdeling.

Afhankelijk van de overeenkomst die u met ons bent aangegaan, waarin onder andere afspraken gemaakt worden over het omgaan met updates en het gebruik van customer support, staan we u met raad en daad bij.

 

Hoe wordt uw supportaanvraag behandeld ?

  • Via Mail :

Eventuele problemen worden gemeld via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U ontvangt een reply met daarin een uniek nummer, dit betekent dat we uw verzoek correct hebben ontvangen.  Een supportmedewerker onderzoekt vervolgens uw vraag en zal oordelen welke prioriteit hieraan gegeven wordt. 

Vervolgens wordt uw aanvraag ingepland.  Onze supportmedewerker zal u, na afspraak, indien noodzakelijk contacteren om eventueel via schermovername het probleem te verhelpen. 

Hebt u informatie die, naar uw mening positief kan bijdragen tot het oplossen van uw probleem?  Dan volstaat het deze informatie als reply op de bevestigingsmail toe te voegen voor de supportmedewerker.  Hij/zij heeft dan alle informatie gecentraliseerd ter zijner beschikking.

 Door het online formulier in te vullen zit uw supportaanvraag onmiddellijk in ons automatisch registratiesysteem en onze medewerkers hebben direct alle benodigde informatie voorhanden om uw probleem snel op te volgen.

  • Via telefoon :

Indien u telefonisch contact opneemt met onze supportdienst dan wordt uw vraag zorgvuldig geregistreerd in ons opvolgingssysteem en ontvangt u bij registratie een email ter bevestiging van uw probleem.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de prioriteit die u had aangegeven.

Tegen welke voorwaarden leveren we ondersteuning ?

De SoftAdvice supportdesk is een betalende dienst van SoftAdvice.

Indien u gebruik maakt van onze Supportdesk zonder dat u een onderhoudskontrakt heeft afgesloten, dan worden de bestede uren op basis van nacalculatie tegen het geldende supporttarief in rekening gebracht.

Indien blijkt dat bij uw aanvraag de te besteden tijd 1 uur zal overschrijden (ingeval van database correcties of speciale bestand behandelingen) dan wordt u als gebruiker hiervan op de hoogte gebracht en wachten wij uw goedkeuring af alvorens de eigenlijke werken aan te vangen.

Zoeken we het samen uit ? Dat kan !

Soms zullen we u vragen of we even mogen meekijken op uw scherm. We zien dan precies wat er gebeurt en kunnen dan eventueel bijsturen daar waar nodig.

Meekijken kan door middel van teamviewer : Voor PC gebruikers en voor Mac gebruikers.

Wat valt onder onze supportdiensten ?

  • Eenvoudige vragen over het gebruik van het programma en de basisfuncties.  Support is echter geen Online training.
  • Doorgeven van foutieve werking van de software : werking van de software verschilt in de praktijk van de documentatie.
  • Toegang tot nieuwe versies van het programma.

Wat valt niet onder onze supportdiensten ?

  • Aanpassingen aan templates of layouts of afdrukken.
  • Extra trainingsessies na implementatie.
  • Aanpassingen aan de installatie van het programma (bv verhuis servers of updates client pc's)
  • Aanpassingen aan data binnen het programma (paswoorden - aanmaak nieuwe gebruikers etc)
  • Oplossen van IT problemen veroorzaakt door conflicten met andere software (virusscanners - internet toegang - printerinstellingen)

Wanneer kan ik rekenen op support en wat is de reactietijd ?

De reactietijd van onze supportdienst is afhankelijk van de complexiteit van de gestelde vraag. Voor vragen die tijdens de openingstijden worden gesteld, maken wij een commercieel redelijke inspanning om een antwoord terug te geven. Niettegenstaande het voorgaande vragen sommige vragen gespecialiseerde vaardigheden om te beantwoorden en als een vraag niet snel genoeg kan beantwoord worden, zullen we de aanvrager een geschatte tijd om het probleem op te lossen terugsturen. Ten alle tijde heeft de aanvrager toegang tot de status van zijn aanvraag via een online uniek registratiesysteem.

Vragen die buiten de openingstijden worden gesteld, worden behandeld eenmaal de werkdagen opnieuw beginnen.