Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wij zijn op zoek naar jou - Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Facturen geboekt in WinBooks maar beschikbaar in M-Files

Handmatig facturen verwerken is tijdrovend en dikwijls niet zonder risico.

  • Facturen raken kwijt door de lange weg die ze soms moeten afleggen.
  • Het opzoeken van facturen is vaak tijdsrovend.
  • Het bewaren van facturen kost veel ruimte die beter efficiënter kan ingezet worden.

WinBooks & Virtual Invoice

Door gebruik te maken van de module Virtual Invoice Light kan u de aankoopfactuur koppelen aan de boeking.

Een ingeboekte aankoop wordt automatisch geblokkeerd voor betaling tot de goedkeuring geregistreerd wordt

WinBooks & M-Files

Na het boeken wordt de factuur automatisch beschikbaar gesteld in M-Files.

De goedkeuring van de aankoopfactuur wordt volledig afgewerkt binnen M-Files waardoor u steeds een spoor heeft waar welke factuur is.

Door de uitgebreide workflow mogelijkheden die M-Files standaard aanbiedt kan men bij implementatie opteren om de goedkeuringen te beheren, per leverancier, of zelfs per analytische boeking (per departement of project)

Bovendien hoeft u niet op kantoor aanwezig te zijn om de factuur goed te keuren. U kan perfect gebruik maken van de standaard Mobile Apps om goedkeuringen uit te voeren.

De factuur komt onmiddellijk vrij voor betaling in WinBooks.

Meer informatie ?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie? Dan kan u contact opnemen. Wij informeren u graag over onze oplossingen en de mogelijkheden voor uw organisatie.

Een oplossing voor elke afdeling

Juridisch

Voor een juridische afdeling is het beheren van contracten, deadlines en alle juridische informatie een dagdagelijkse bezigheid waarbij we u kunnen assisteren met onze oplossingen.

Financieel

Uw afdeling wordt geconfronteerd met uitdadigingen rond alle wetgeving, en veiligheid en beschikbaarheid van gegevens. Wij helpen u hierbij.

Verkoop

Blijf op de hoogte van alle informatie over uw klanten en prospects. Gebruikt u een CRM systeem? M-Files verbindt alle toonaangevende CRM-systemen om ervoor te zorgen dat al uw informatie op één plek beheerd blijft.

Engineering

Het ontwerpen en bouwen vergt veel plannen en documentatie, waarbij M-Files u kan helpen om één echte versie van elke document terug te vinden. Dit zowel voor alle plannen als ook de AutoCAD tekeningen.

Personeel

Al vanaf het selectieproces kan u M-Files inzetten om alle informatie rond uw medewerkers te centraliseren in een digitaal personeeldossier.

Kwaliteit

Het behoud en naleven van normen is uw werkterrein. Het bijhouden van de kwaliteit van alle processen en ze voortdurend toetsen is datgene waarbij M-Files u kan helpen.

Bekijk hoe M-Files alles kan regelen binnen uw bedrijf!

M-Files enterprise content management (ECM) oplossingen veranderen de manier van werken binnen bedrijven : met een unieke meta-data driven aanpak organiseren we de manier van werken met en delen van informatie.

Bekijk hier meer