Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wij zijn op zoek naar jou - Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Dagdagelijkse opvolging van uw kwaliteitsnorm ?

Geen probleem !

Door de standaard ingebouwde workflow voor Accountants en Boekhouders onderschrijft u de standaard werking van de Client Acceptatie Procedure net als de Anti-Witwas Wetgeving bij het invoeren van nieuwe cliënten.

Bovendien zal M-Files pro-actief waarschuwen indien bepaalde gegevens dienen vernieuwd te worden (e-ID mandaten)..

De versie controle van M-Files zorgt ervoor dat u altijd toegang tot de nieuwste versie van een document hebt. Het is gemakkelijk om te zien wat er veranderd is, wie het gedaan heeft en wanneer de wijziging is aangebracht.

Een oplossing voor elke afdeling

Juridisch

Voor een juridische afdeling is het beheren van contracten, deadlines en alle juridische informatie een dagdagelijkse bezigheid waarbij we u kunnen assisteren met onze oplossingen.

Financieel

Uw afdeling wordt geconfronteerd met uitdadigingen rond alle wetgeving, en veiligheid en beschikbaarheid van gegevens. Wij helpen u hierbij.

Verkoop

Blijf op de hoogte van alle informatie over uw klanten en prospects. Gebruikt u een CRM systeem? M-Files verbindt alle toonaangevende CRM-systemen om ervoor te zorgen dat al uw informatie op één plek beheerd blijft.

Engineering

Het ontwerpen en bouwen vergt veel plannen en documentatie, waarbij M-Files u kan helpen om één echte versie van elke document terug te vinden. Dit zowel voor alle plannen als ook de AutoCAD tekeningen.

Personeel

Al vanaf het selectieproces kan u M-Files inzetten om alle informatie rond uw medewerkers te centraliseren in een digitaal personeeldossier.

Kwaliteit

Het behoud en naleven van normen is uw werkterrein. Het bijhouden van de kwaliteit van alle processen en ze voortdurend toetsen is datgene waarbij M-Files u kan helpen.

Bekijk hoe M-Files alles kan regelen binnen uw bedrijf!

M-Files enterprise content management (ECM) oplossingen veranderen de manier van werken binnen bedrijven : met een unieke meta-data driven aanpak organiseren we de manier van werken met en delen van informatie.

Bekijk hier meer