Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wij zijn op zoek naar jou - Bekijk onze vacatures!

Vacatures

Consultancy

Een project begint met een inventarisatie van de behoefte van de opdrachtgever en de wijze waarop SoftAdvice daar invulling aan kan geven.

Project management

Gebruikmakend van de bewezen project management methodiek, kan uw SoftAdvice project manager de risico's van uw implementatieproject minimaliseren. Onze gefaseerde aanpak biedt een schaalbare manier van afhandeling van projecten, ongeacht de omvang of complexiteit. Elke fase bevat expliciete instructies, met inbegrip van betrokken spelers, vereiste documenten, en hun ontvangers.

Training

SoftAdvice brengt uitgebreide training en consulting ervaring aan de tafel, zodat u de hoogste kwaliteitsopleiding en ervaring ter beschikking krijgt.

Support

Onze helpdeskmedewerkers kunnen u telefonisch, per e-mail of via een remote desktopverbinding assisteren bij het inventariseren, beantwoorden en/of verhelpen van uw vragen of issues .

Een oplossing voor elke afdeling

Juridisch

Voor een juridische afdeling is het beheren van contracten, deadlines en alle juridische informatie een dagdagelijkse bezigheid waarbij we u kunnen assisteren met onze oplossingen.

Financieel

Uw afdeling wordt geconfronteerd met uitdadigingen rond alle wetgeving, en veiligheid en beschikbaarheid van gegevens. Wij helpen u hierbij.

Verkoop

Blijf op de hoogte van alle informatie over uw klanten en prospects. Gebruikt u een CRM systeem? M-Files verbindt alle toonaangevende CRM-systemen om ervoor te zorgen dat al uw informatie op één plek beheerd blijft.

Engineering

Het ontwerpen en bouwen vergt veel plannen en documentatie, waarbij M-Files u kan helpen om één echte versie van elke document terug te vinden. Dit zowel voor alle plannen als ook de AutoCAD tekeningen.

Personeel

Al vanaf het selectieproces kan u M-Files inzetten om alle informatie rond uw medewerkers te centraliseren in een digitaal personeeldossier.

Kwaliteit

Het behoud en naleven van normen is uw werkterrein. Het bijhouden van de kwaliteit van alle processen en ze voortdurend toetsen is datgene waarbij M-Files u kan helpen.

Bekijk hoe M-Files alles kan regelen binnen uw bedrijf!

M-Files enterprise content management (ECM) oplossingen veranderen de manier van werken binnen bedrijven : met een unieke meta-data driven aanpak organiseren we de manier van werken met en delen van informatie.

Bekijk hier meer