Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Wij zijn op zoek naar jou - Bekijk onze vacatures!

Vacatures

SoftAdvice BVBA

Adresgegevens
Larum 30
B-2440 GEEL
BELGIUM

Contactnummers
Tel: (32) 014-716219
Fax: (32) 014-716249

E-mail
Algemene informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen ivm administratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Financiële informatie
BTW : BE 0464.115.108

 

Sollicitatie Technical Integration Consultant


Strict Standards: Declaration of FoxLog::add() should be compatible with Joomla\CMS\Log\Log::add($entry, $priority = self::INFO, $category = '', $date = NULL, array $context = Array) in /data/sites/web/softadviceeu/www/libraries/foxcontact/joomla/log.php on line 0
Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 100 MB

  Een oplossing voor elke afdeling

  Juridisch

  Voor een juridische afdeling is het beheren van contracten, deadlines en alle juridische informatie een dagdagelijkse bezigheid waarbij we u kunnen assisteren met onze oplossingen.

  Financieel

  Uw afdeling wordt geconfronteerd met uitdadigingen rond alle wetgeving, en veiligheid en beschikbaarheid van gegevens. Wij helpen u hierbij.

  Verkoop

  Blijf op de hoogte van alle informatie over uw klanten en prospects. Gebruikt u een CRM systeem? M-Files verbindt alle toonaangevende CRM-systemen om ervoor te zorgen dat al uw informatie op één plek beheerd blijft.

  Engineering

  Het ontwerpen en bouwen vergt veel plannen en documentatie, waarbij M-Files u kan helpen om één echte versie van elke document terug te vinden. Dit zowel voor alle plannen als ook de AutoCAD tekeningen.

  Personeel

  Al vanaf het selectieproces kan u M-Files inzetten om alle informatie rond uw medewerkers te centraliseren in een digitaal personeeldossier.

  Kwaliteit

  Het behoud en naleven van normen is uw werkterrein. Het bijhouden van de kwaliteit van alle processen en ze voortdurend toetsen is datgene waarbij M-Files u kan helpen.

  Bekijk hoe M-Files alles kan regelen binnen uw bedrijf!

  M-Files enterprise content management (ECM) oplossingen veranderen de manier van werken binnen bedrijven : met een unieke meta-data driven aanpak organiseren we de manier van werken met en delen van informatie.

  Bekijk hier meer